Scrapmässa i Helsingborg

Familjen B-B kom hit på mrogonkvisten och käkade frukost med oss. Sedan körde jag och Scrapmom http://scrapmoms.blogspot.com upp mot Helsingborg.

Vi höll oss till våra mässrutiner. ett rekningsvarv och sedan började det shoppas. Jag fick med mig det jag ville ha, förutom en brun stämpeldyna, men jag har saknat en i ett par år nu, så jag överlever möjligen ett tag till.
Prima(-dyra)blommor, metalldekosar, zots (konstigt märke dock), doily lace-stans, fina Maja Design-papper, ett par Pearl maker och två Crackle paint med mera följde med hem till Staffanstorp.


Dessutom fick jag en stämpel av en söt, söt vän! Jag hade spanat in den, men hon hade nog på känn att jag inte skulle köpa den själv :-)
Tack Dea!Kommentarer
Postat av: Scräpmöm

Hahaha, kopplade inte familjen B-B. Undrade vem ni hade haft hos er igår flin Nää, jag är inte trött ;-) Måste också fota mina fynd idag, och kanske eventuellt möjligtvis tom använda dem :D

2010-03-29 @ 09:20:48
URL: http://www.scrapmoms.blogspot.com
Postat av: Willea

Så mycket fint du handlat!! Jag hoppade över den här mässan, har handlat alldeles för mkt på sistone...Hoppas allt är bra m dig, roligt att se dina kreationer igen - underbar layout och superfina kort!!Kram :)

2010-03-29 @ 22:49:42
URL: http://willeasscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0