Min sötunge vågade...Är hon inte bedårande, så säg!

Presenter till världens bästa dagisfröknar

Tre fröknar jobbar på Sagas "sida" av avdelningen och de skulle absolut få fina julklappar. På Vellingeblomman köpte jag plåtburkar i kist-form som jag altrade. Innehållet först: rischoklad, "cornflakes-choklad-godis" och små kaffekyssar som jag så fint kallar dem =)


Den jag gjorde i all hast samma dag som var Sagas sista. Locket blev jag jättenöjd med, men inte riktigt framsidan:
Denna gjorde jag för över en månad sen, full av inspiration och framför allt lugn och utan julstress i sikte.
En som jga shabbade till och slipade bort all synlig guldfärg. Har aldrig gjort jul-alster i dessa färger men det var kul att prova. Annorlunda om inte annat...(ursäkta de dåliga, oredigerade bilderna...)

Mina finalbidrag till IDOL

(FAN va irriterad jag blir. Skrivit klart hela inlägget och när jag ska förhandsgranska försvinner allt ¤&"=¤&#.  )


Nu är vinnarna utannonserade på http://pysselpassion.blogspot.com och jag kom faktiskt på fjärde plats!!! Jag är stolt över min insats och lite lätt mallig just nu *flin*.
Jag är nöjd med alla bidrag utom mitt sista innan finalen där det var en massa "krav". Jag ska för ovanlighetens skull göra om en LO och jag ska bara behålla fotona som de är.
Jag tänkte visa mina finalbidrag och jag börjar med mitt shabby chic-bidrag (som fick flest röster av alla i finalen, wiiie)


Mitt freestyle-bidrag. För mig ska freestyle vara "ihopaslängt" och det var precis vad jag gjorde. Småfotona är några av alla de foto som Oscar tog när han fick låna min kamera i stugan i somras. För att inte få den allt för rörig höll jag nere på dikosarna, men tog igen tokigheten (???) i färgerna, komplementfärgerna grön och röd.
(Ovan syns en storre del av ett kantband som man använde på hyllkanterna i köket förr, som representerar något mer än 20 år gammalt på min LO och det gömmer sig bakom hjärt-tejpen och pompomsen.)


RSS 2.0