Ett litet ord, och lite till...

Ja den scrappade jag direkt, men glömt och skicka in, men här är den ialla fall...
Journalingen är om alla underbara stunder i svärföräldrarnas uterum. DET är vår för mig!


En LO jag gjorde efter ulrikaulrikas skiss på scraputmaningen. Gillade skissen massor och gjorde två, detta är den jag inte skickade in:


Ett par andra jag gjort i dagarna (VAB med trött unge ger scraptid, det vet ni väl?):


Denna gillade jag för enkelheten, jag väntar på beställda vita små rub-onbokstäver som jag ska skriva titlen med till höger om fotot, antagligen blir det "Heeej snygging!"


Denna har jag gjort idag, började på ett helt annat sätt med samma bakgrund och foto igår, men jag fick inte till det så jag sov på saken. Blev riktigt nöjd efter lång tids vändande och vridande... Gjord efter ansökningsskissen till Stellas DT (jag vet inte om jag ska söka, men skissen är underbar!)


Gjort en till som ligger på tork, men den får jag inte visa ännu ;-)

Igår var det scrapträff här hemma!

Mycket scrapträffar i dessa kyliga dagar. Denna helg kom andrea (scrapmom) hit. Hon kom tillsammans med hennes bedårande tilda vid elva tiden, men en påse full av scrapgodis vi beställt från Skaparlusten. Vi fick lite gotte på köpet dessutom, tuuusen tack!
Med godis- och matpauser höll vi på till 20-tiden sen var det dags för lilla tilda och få välling och somna i bilen och mig att däcka i soffan!

Andrea var inte så långsam som vanligt, hon fick gjort nästan fyra LOs och jag lika många, var inte alls i form kan man väl säga. Igår var jag inte så nöjd men nr jag tittar på dem idag tycker jag dom är väldigt fina. Som sagt ingen bra dag igår alltså =).


Saga älskar hundmat, vad finns där och säga? Äckligt, men ett minne som måste bevaras, (cs:en är klarare än vad kameran fångat).

Efter skiss på scraputmaningen. Utmanade mig själv att scrappa i pasteller, har så svårt för det. Men jag blev nöjd. Och det e bara att inse, vackrare än den dagen kommer jag aldrig att bli ;-)

Jag gjorde en till som jag får blogga vid ett annat tillfälle, fick inte alls till det fotot idag =/ Det är iaf en LO till ett litet ords fjärde ord, Havet. Jag blev mycket nöjd!

Tänka sig vilken man jag har!När man e nere och skickar iväg gubben för att storhandla så gör han det med bravur. Nåja, i mina ögon iallfall. Jag älskar lite töntiga kärleksförklaringar och kräftor. Hur kan man kombinera det bättre? Jag verkligen avgudar hans omtänksamma sidor! Dessutom har jag tjatat om burger king i ett par veckor till och från nu så han åkte "inom" Lund och tog med mat hem... Vilken karl, herrejisses ;-)

Scapade igår med!

Jag är inne i ett scrapstimm, det mesta jag gör blir iaf halvbra och jag blir nöjd med det mesta (gårdagens inlägg lät inte som det, men jag blev rätt nöjd iaf =)
I kombinationen med att jag mår rätt kass i övrigt behöver jag pauserna i mitt scraprum, och såhär blev det igår:


Denna blev jag jättenöjd med, upplägget liftade jag från en LO på swescrapbook. Fotot på Saga är så läckert, hon vet att hon inte får leka med skivorna, men i ett obevakat ögonblick...
Minen är den hon gör för att säga "Haha jag vet, men jag skiii-iiiter i dig" hihi


Denna gillar jag också, den är knasig på något sätt, och de gigantiska swirlarna, ser ni var de kommer ifrån? ;-)
Johan skulle ta ut en flaska (vitt) vin från skåpet ovan frysen och då åkte denna rödvinsflaska i klinkern... Vilket avbrott på vin-myset hihi


En close up på hur man kan använda Grungeboard på ytterligare ett sätt. Jag tänkte ha resterna runt en redan tagen swirl och började måla den, och då såg jag att det blev ett fäckt mänster på kladdpappret jag hade under, så jag lät den torka sedan använde jag den som mask och målade runt den. Lät torka och 3Dlackade "innehållet. Tufft, va?

Impuls-scrapträff igår!

Ja igår ett par timmar innan det var dags så bestämde jag och Andrea (Scrapmom)  att vi skulle träffas och pyssla, jag körde den dryga vägen på en timme för att vara hos henne vid 18. vi pysslade, snackade skit och pysslade. Till 01... Jag fick gjort fyra layouter, (men en kan jag inte visa!)


Denna vet jag inte vad jag tänkte faktist, band-ringen liftade jag från Fnyz, enda skillnaden var att hennes blev bra, jag vet inte vad jag tänkte när jag knöt de dära knutarna, jag borde veckat... Saga älskar hundkorgen och leksakerna i den, titlen får Andrea ta åt sig äran för.


Denna blev inte den heller särsklit bra... Papprena ville jag ha snett klippta men nu ser jag att... ja inte bra...


Andrea är världens drygaste scrappare, så  jag utmanade henne att göra en LO på en halvtimme, när tjugo min gått var inte papper eller foto bestämt, så jag sa då att jag klarar en LO helt från scratch på tio min. Den tog 15, men det e rätt bra. andreas är inte färdig ännu hehe. Denna blev jag jättenöjd med, enkel och bra eftersom jag inte vet något om bilden mer än att det är min mamma i yngre da´r.

Ett litet ord: Drömmar

Jag älskar ett litet ords utmaningar och denna omgång vill jag vara med och få en chans att visa upp det. Jag blev jättenöjd! Älskar laaajm och svart/vitt, och att det är ett färg-kort som ändå är svartvitt hihi...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0