Nedräkning inför semester...

...och antikmässa!

Nu är det bara tvåååå arbetsdagar kvar innan jag säger Hasta la vista, Synoptik i fyra långa veckor!
Idag har jag dragit runt svärfar på en underbar antikmässa i Hbg. Jag hade en riktigt bra lön denna månaden så min budget var saftigare än på länge.
OOOCH jag hittade en helt fantastisk bibel från 1800-talet början. Cyklade från svärisarna och jag orkade inte ta den på cyklen, den väger nog minst fem kilo (!!!). Hittade även en gammal tysk tomte som jag har i mindre tappning som tvingade mig att köpa honom *flin* (Bilder när de flyttar hem hit).

Jag tänkte lägga in de sista två LOerna jag gjorde på träffen i lördags. Den sista av dem var en snabbis som tog ca 20minuter. Det är den enda som jag inte e 100 nöjd med.

(Den LOn i förra inlägget med fåglen gjorde jag efter att ha utmanat Lotta (lottamaun.blogspot.com , kan inte lägga in fancy- länkar) att byta material efter ett visst foto. Hennes blev sååå läcker och inte alls så som jag hade tänkt när jag valde materialet!)


Bilden e skitdålig, men tänk bort de fula blänken och att det grådassiga på bilden är självklart svart... Jag var tvungen att föreviga Sagas underbart gulliga converse med en LO, hihi


Min söta lilla mamma som aldrig vill blev fotad. är ställde hon dick upp efter en del om-och-men! Som sagt en snabbscrap som jag blev ganska nöjd med, fast jag borde gjort blommorna dubbla eller haft band eller blad eller något där...

Scrapträffs-resultat...

Var på träff i s sandby igår med Scrapmom m fl. Det var mycket trevligt och jag var inspirerad för första gången på riktigt länge. Det blev fyra Layouter och en supersnabb namnskylt. Jag blev 100% nöjd med tre och nästan lika nöjd med den sista.

Här kommer (dåliga) bilder på de första två...


Denna blev jag inspirerad att göra efter en utmaning (någonstans på internätet) om att scrappa ett misslyckat foto. Även om fotot är urkass så är saga så himla gullig, så som hon ser ut när man busar och fjantar. Min lilla söta fisloppa!Detta fotot har en rolig historia bakom sig. På journalingen står det ung; "en ledig dag i ystad med saga och mamma. Inga foto tagna på hela dagen förrän vi kom fram till klosterträdgården. I väntar på fototillfälle plåtade jag denna fågel. Sen dog batteriet...

De andra två och ytterligare två jag scrappat idag kommer vid ett senare tillfälle.

Irina

(Det finns en person som tvivlar på sig själv. Som undrar om hon är så bra som hon kan va. Om hon uppskattas för den hon är eller om hon ska frångå sig själv och bli den hon tror hon bör vara. Hon vet inte riktigt hur hon är egentligen. Men jag vet en sak. Det är en fantastisk person som jag älskar innerligt. Precis som hon är. Vill inte ha henne på något annat sätt. Hon är ärlig, uppriktig, snäll, omtänksam, varm och underbar. Jag älskar att vara i hennes närhet och jag känner mig trygg där. Är jag ledsen eller nedstämd så drar hon upp mig och är jag glad så delar hon min lycka. Hon är en otroligt vacker människa som jag fullkomlig älskar. Som _hon_ är!)

Kolla på denna,

Jag är sååå kär.
Sitter på en pysselträff och ääälskar Roobbie!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dUVgfsRPZdI&feature=related

RSS 2.0