PIF!

Jag vann en PIF hos Roha för ett tag sedan, så nu är det dags för min.
Jag tänkte att istället för att plocka lite av vart man har här hemma så kör jag en rejäl omgång...

Jag har delat upp allt mitt spillpapper efter 1½ års scrappande (och scrapshoppande hihi).
Jag sparade endast fem papper (!!!).
De större bitarna (minst ca 10*30cm eller 20*20cm) ligger i en fullproppad 12" låda som en vinnare får.
Tröstpris med de mindre bitarna (inte mycket mindre än ett vykort iaf) till tvåan!

PIFen går ut söndagen den 6april. Vill du vara med? Lägg då en liten kommentar till detta inlägget!

KRAM

Utmaning i Karin78s blogg

Jag har skittråkigt, redan scrappat fem sidor nu ikväll så min insp. har trytigt (heter det så?). Karin hade ett trevligt frågeformulär i sin blogg, så jag provar...

Gör du kort eller scrappar?
Det går i vågor, nu har jag itne gjort kort sedan det var julkortsverkstad. Man kan säga att jag blev rätt mätt på det, ja!

Favorit färg som du gärna använder?
Jag vill använda klara färger, cerise, lime, turkos. Tyvärr följer jag gärna färgerna i fotografiet rätt så slaviskt så oftast blir det halvdassiga färger. På mässor har jag en inte-inköpslista, alltså jag får inte handla... nu är det dassig CS, brun-blå papper dassiga knappar. Journaling-kort (det VET jag att jag kommer bryta för jag ÄLSKAR de ju)

Vilka dekorationer kan du inte vara utan?
Knappar, bokstäver (stickers, thickors osv), brads, band, häftklammer, blommor... Det enda jag inte ritkigt lärt mig att gilla är väl rub-ons (alfabet gillar jag dock)


Vilket är ditt bästa köp?
Just nu min underbara nya kamera, en Nikon d60. Tyvärr har min dator kraschat så jag kan itne lägga in bilderna och redigera =( Annars är det min prenumeration på scrapbooknook, innan var jag tokig i CBn men den står mest o dammar nu...


Finns det något du ångrar att du köpt?
Sillen, ojoj vlken förlust, nästan 1000 kronor för att ha den några månader. Har precis sålt den till en som älskar den och använder den flitigt, ritar egna figurer osv. Allt skit på Tradera, bulk-köp med papper på Ebay osv... Innan jag var varm i kläderna handlade jag mest en massa skit. Nu handlar jag kanske 75% på Scrapaddicited och där finns inga gamla tråkiga grejer eller "halvfabrikat".

Vad för motiv scrappar / stämplar du helst?
Ja, det e väl den gamla vanliga "fallgropen" som mamma. Det blir Saga som nästan alltid är center of attention. Har bestämt att jag ska scrappa mer om mig själv. Mina tankar, känslor.


Finns det någon pysseltidning som du brukar köpa? Vilken?
Scrapbooking mm, jag tycker att de utländska är för dyra jämte vad man får. Den svenska har blivit sämre men jag måste ändå handla den. Min underbare make brukar köpa den till mig när han vill vara snäll...

Favorit pysselblogg du brukar besöka?
Scrapmom
Fnyz
Willea
Karin78
Linda (gulligullan)
Webmosterhelene
Scrapaddicted
Stellas.se och .nu
Skaparlusten
m fl m fl


Om du fick 1000 kr och handla pysselsaker för. Vad skulle du köpa då?
Ska göra på mässan nu, liiite drygt hihi...
Clearbuttons
Knalliga CS och mönsterpapper
Refill till fluid chalksen
Bokstäver
Roliga band
...och vad jag fastnar för i övrigt!


Vill någon annan skriva om denna, så vassego, se er utmanade. Lämna gärna en kommentar isf, Kram

Barnsamlande...

Kan man samla på barn. Måste man yngla av sig så fort den första lärt sig krypa??? Jag riskerar att trampa på många tår, men jag blir så trött!!!
Nu är en till i vår mammagrupp gravid, det e fler än hälften av oss som ska ha en till REDAN. Vart e detta på väg, antingen väntar man alldeles toklänge eller så ynglar man järnet? Är det svårt att sätta in spiral "vi planerade inte ett till" Nä men shit sherlock, så kan det gå!!!!
Oh det var dags för dagis men det blir ett barn till istället.
Jaha det är bara att gratulera för jag blir glad för saken att man ska få ett barn, så underbart. finns ingen bättre känsla. Jag unnar alla som skaffar tvåan, trean eller sjuan barnet, men varför rusa.
Varför inte njuta av ettan först. Det är väl inget nytt att de första åren är speciella, unika, fantastiska?!

SkissLO till Swe och en snabbscrap!

Dumma jag är bra på att haka på utmaningen men jag brukar glömma att skicka in.. Lite synd denna gången för jag blev SÅ nöjd, lite wild and crazy blev den, eller? (och urkasst fotad såklart)

image28

Använde samma skiss som utgångspunkt för nästa också. En snabbscrap som jag ville få ur mig innan jag gick och la mig, Saga är så beroende av sin spelande gifaff, Affe så i ettårs-present önskade vi henne en till. Blev väldigt nöjd med denna med, tur det, för det skär i hjärtat att använda så många fickårrs på en LO ;-)
image29
(Nycklen är grungeboard inkad med distress ink, Tea Dye och sedan 3D-lackad.)


Kreativiteten flödar big time!

Jag är inne i ett stim nu. Känns jättekul, inspirationen bara sprudlar *pepparpeppar* Jag såg en utmaning någonstans där man skulle inspireras av en hundmatssäck med en labbe på. Såklart kände jag att jag var tvungen att scrappa en bild på Vincent. Med min skitkamera har jag itne lyckats få många bra bilder på honom eftersom han är kolsvart, men en har jag fått, så den fick det bli, även om den e tagen i bilen!

image30


Denna gjorde jag efter en tavla jag såg på scrappiz där skaparen använt du mjuka vågformade rutorna. det var bättre i mitt huvud innan det kom ut...
image31


Här hade jag almännt hjärnsläpp, denna såg också så bra ut i min skalle. ska göras om antar jag :-D
image32


Snabbscrap med söta bilder på min söta Saga och scrapmoms ursöta Tilda. Använt lövley punchinella igen!
image33

Efter Evelinas skiss i Scrapaddicteds blogg. ville prova att göra väldigt kalt och dessutom centrerat vilket inte är min grej. Skickar inte in, men kan väl visa här iaf =)
image34

Denna gjorde jag idag i ett riktigt trött-rus precis innan jag tog en tupplur. Ville prova på utmaningen på Scrapinspiration att byta mönstrat mot band. blev väldigt nöjd med all sin enkelhet. Det var länge sedan jag använde primablommor. den bruna Spriten är "lånad" av Scrapmom. Glömmer man saker hos mig får man faktiskt skylla sig själv!!
image35

Vill DU ha?

Jag har ju börjat leka med min nya bästis, punchinellan. vill DU prova?
Kommentera här under så skickar jag en bit till dig, enda jag "kräver" är att jag får se resultatet :-D

Ni som kommenterat inlägget fram tills nu kan väl PMa/inboxa mig er adress så jag kan skicka. Har ni färgönskemål så hojta :-D


Punchinella, scrapbooknookpaket och lite sånt ;-)

I förrgår var jag tvungen att provscrappa ett foto som jag fick hem från Crimson, vilken kvalitet, aldrig mera fuji, korthuset eller extrafilm!!!  Så här blev resultatet:

image23

Jag ritade lite swirlar själv, snodde designen från ett annat Magnoliapapper dock.
image24

Jag tjatar om att jag måste scrappa alla bilder som ligger. Logiskt nog börjar jag med de nyaste och roligaste.
För att slippa lägga ner en massa kraft på att välja foto så tog jag helt enkelt de översta i högen. Här är ett nytt papper från mynook, band och bling även från paketet.
image25
Hade inget laaajmCS så jag fick missbruka en gammal versadyna och kladda ner ett fislimepapper så jag fick som jag ville, likadant med blomman. Fick ett gäng med punchinella igår så här blev den första LOn med detta. Vilket kul material och jobba med!

image26
En gammal bild på Rocky som valp låg näst i högen =) Visst är han ortoligt söt? Hans pappa heter Biffen, coolt va? De är tokiga, de gillar att äta små barn och rejäla ekmöbler haha! Punchinella här igen. En enkel LO för att lille Rocky inte skulle försvinna. (Såg nu att jag inte chalkat kanterna på pappret, de ska chalkas röda.

image27
Min Saga och Edwin. En dag i Lund i somras med en vagn =) Det gröna bakgrundspappret ser ut som skinn och är JÄTTEfult, men det passade bra till Edwins byxor. Grungeboard och bubletters mm.

Ett litet ord, igen!

image22
Ordet var HAVET i den böjningen... Och jag har inte en enda bild med havsmotiv, jepp så e det, men jag älskar ju min man... Denna bild är från vår forlovningsresa till Bulgarien för knappt fyra år sedan. LOn har piffats till med en damask-mask som jag fått av Ilona på skaparlusten.se. Tack!

Lite nytt...

Jag har skapat lite i dagarna som gått. Jag har böjat filta påskägg, de ni! Lite scrappat med... Det har blivit tre idag redan =)

image18
Denna gjorde jag imorse, kombinerat med dansande med Saga till Let´s Dance-reprisen... Ett foto som måste scrappas, hon är så söt när hon sover ju! (Hur snyggt är inte mitt nya Diesel grand på en skala??? Lööööv it!)


image19

Snabbscrap idag med fult gammalt papper. Måste använda gammalt skröfs för att få köpa nytt och jag har ingått ett löfte med mig själv, alla bilder som ligger och är värda att scrappas SKA scrappas innan jag köper ny kamera!!!

image20
Faktiskt de första dopbilderna jag scrappat, lite pinsamt, hmm... Saga var såå ledsen och jag har egentligen inte en enda bra bild från dopet. Eller på klänningen som jag köpte för mååånga pengar, suck! Det är inte min grej att ha många papper på samma sida, men jag försöker... Gjord för några dagar sedan.

image21
Gjord precis efter skiss på scraputmaningen, sucky kamera som ska köras över den dan jag får en ny. Jag lovar! Ville få fram bildspels-känsla. Lyckades jag? Stor bubbelplast till stämplingen =)

Jag fotade två till nya men de blev så dåliga att jag inte kan visa dem (fotona på LOsen) HATAR min kamera!!!

RSS 2.0