Lite allmänt bla-ha

Jag har fått tillbaka min egen dator från lagningen, de bytade moderskort och något annat. Hoppas den funkar bättre nu. Jag var på 40årsfest igår, trevligt och jag var rent ut sagt skitsnyggg i min helt nya outfit, bilder kommer när jag orkar lägga in från kameran.
Var hos Scrapmom i fredags efter jobb och scrappade. Jag var lite off och rätt tyst för att vara jag, och Dea däremot var rent tosig och tjoa o tjimma. Oscar e den goaste lill-kille jag vet och jag fick ligga o kramas med honom hela natten =)

Foto-/kamerakurs!

I söndags var jag på Nikon D school Basic -kurs. Det namnet... Det var en två timmars grundkurs i systemkamerans magiska värld. och jag måste säga att helt plötsligt känns det som om jag "kan" min kamera. Vad alla inställningar är, hur man ändrar för att få det ljusare, mer kontraster, det vita vitare osv... SKITSKOJ!

Har inte scrappat nåt vidare, bara njutit av det underbara vädret, hemma och hemma hos mamma och pappa!

Vilken blomma är DU?

Jag blev en Snapdragon, Lejongap...
Code Preview

I am a
Snapdragon


What Flower
Are You?
 
"Mischief is your middle name,
but your first is friend.
You are quite the prankster
that loves to make other people laugh."
Roligt så många blommor det fanns och jag blev samma som Scrapmom, ändå tänkte jag flera gånger, oj så olika vi bör ha svarat här... och här... Därför vi funkar så bra ihop kanske?
Läser man tolkningen så gilalr vi att ha kul, och en äkta vänskap är absolut det viktigaste. Och så ÄR vi ju...
Behöver jag förtydliga att jag älskar "min" Andrea? (Hon är inte som jag när det gäller att sväva ut känslomässigt i tal och ord, men jag vet att jag e lika viktig för henne ;-))

Min lilla flicka...

...har blivit en pojke. Hennes räliga mamma har klippt av nästan allt hennes hår!

En liten bild på snuttan hur hon somnade häromdagen...

image72

Scrappat en tavla till mammas jobb!

image71
Min mamma jobbar på Hospice i Lund, och trots deras psykiskt påfrestande jobb har de en otrolig stämning som alla patienter även de känner av. På ett möte de hade för ett tag sen myntades uttrycket "vi har tångt... men kul!" det ville mamma att jag skulle scrappa till dem och första tavlan ratades (vilket jag nu i efterhand förstår) men så här blev det andra, mycket väl godkända alternativet;

image69
(fägerna på bokstäverna är inte så starka i verkligheten och de smälter bättre ihop, tavlan har en svagt skimrande yta av guld som jag skapat med mist.

Mera nytt till utmaningar, dessa till scrapinspiration.bogg.se

Scrappa på temat sommar. Jag har INGA bra utomhus-sommarbilder på Saga för sommaren var verkligen katastrof. Men mycket liggandes och lekandes på ett täcke på golvet blev det. Stackares barn hihi =) Dessa papprena väntade på detta fotot =) 
image65


Annonsutmaning där man skulle inspireras av en bild, jag tog upp cirklarna i bilden och rufsade till dem lite. Detta var huvudrätten på ett underbart nyårsfirande som familj för första gången!
image66


Skapa i färgerna rosa, grön och vit. Så här blev min, som jag är väldigt nöjd med. fotot är galet exponerat men jag gillar det så, vet ej varför men...
image67

Slutligen en lift skulle göras. Såhär blev min... Mycket nöjd faktiskt, inte alls mina färger egentligen men som sagt, jag blev nöjd!
image68

AoS´s NSD-utmaningar...

Denna gjorde jag efter en utmaning från Tant Scrappa och Scrapakalja där man skulle inspireras av en bild som föreställde en stjärnformad pärlplatta med orange, rosa och röda pärlor på;

image59


Denna är till utmaningen som Scrapbox sponsrar. Inga chalkade kanter, mönstrade papper eller chipboard, men en hel del måsten;
image60


Till skaparlustens utmaning, inget mönstrat papper, och doodla. Mer doodlat tror jag itne det får plats hihi. Fotot är pinsamt, men ja... those were the days kanske???
image61


Till scrapbingon som sponsras av Scrapakalja och Hobbyhuset. Jag använde raden med akrylfärg, brads, filt och blommor. En LO på samma utmaning kommer i nästa inlägg =)
image62


Skissutmaningen från hobbyhuset, den blev rätt utflippad men jag gillar den ändå! Inspirerade av MissMian och Silwerstar;
image63


Jag har skapat flera som jag inte visat upp men de måste jag koppla samman med rätt tävlingar/utmaningar först hihi.

RSS 2.0