Idol vecka 3

Något altrat med något genomskinligt...Dessa gipsavgjutningar gjordes när Saga var tolv dagar gammal och vi skojade med konstnären (eller vad man ska kalla han som gjorde det) om att jag skulle göra mitt eget montage och när han kom och gjorde ettårs-avtrycken skulle den fortfarande inte vara klar. Nåväl... Om ett par månader är Saga två år, så jag gjorde slag i saken och altrade till veckans IDOL-utmaning.

Bakgrunden är en torrembossat Prima chipboard-ark som jag målat med akrylfärg och dekorerat med bladsilver och liquid pearl. Plastfolie fick ge liv och dimension i tavlan en Hambly rub-on och lite bling-swirlar (såklart, jag är ju beroende)!


Idol-tävlingen...

Jag har varit med sedan andra veckan (som jag vann o_O) men först till tredje veckans bonusutmaning blev jag riktigt nöjd. Resultatet av ett bröllopskort som skulle innehålla vinrött ser ni här:
(Kommentera gärna, jag tillhör ju en de få som inte har besöksräknare ;-D )

Även denna ...


Även denna skapad utifrån Eva-kitet från Nook, lagt till Prima collageblommor, stickers ur Eva-serien, småalfabet från Carolees greations (?), liquid pearl, 3Dlach mm mm

(Jag skrev först en "rikig" krans, därför e det så ihopknökat...)


Denna gjorde jag för ett bra tag sedan. Blommorna har jag gjort själv efter inspiration funnen på Scrappiz....

Lite scrappat!


Vi hade säljutbildning på jobb imorse mellan 8 och 12, sedan var jag ledig till 16. Lagom roligt. MEN jag var scrapsugen men samvetet sa "viiiik tväääätt". Jag hann båda!
Utgått från nook-kitet för oktober med ljuvliga papper från BG -Eva. Lagt till Primas say-it-in-chrystals, Primas collageblommor, Primas filtbård, MM tiny alphas, MM clips, Kaiserkrafts bling, grungeboard med mera med mera...

RSS 2.0