Ibland är vardagen underbar!

Jag fick ett sms idag "ska vi inte åka till aq-va-kul och sen äta på restaurang ikväll? Så hjälps vi åt att storstäda imorgon". Vilket underbart initiativ!
Vi var på badet i en timme ungefär. Från början vågade Saga inte gå i, men tillslut ville hon inte gå upp och hon var jättemodig och duktig. På restaurangen åt vi trerätters. Saga åt ketchup med pommes till förrätt. Samma till huvudrätt och glass till efterrätt. Vi åt lite mer sofistikerad mat, närmare bestämt vårrullar, tre/fyra små rätter och friterad banan med glass.

Sydsvenskans loppis i Malmö

Jag och svärfar (älskade svärfar) hade samlat på oss en massa och radade upp prylarna på lördagsmorgonen kl8. När vi var färdiga tog vi vars en snabbrunda bland borden och jag blev genast förälskad! Jag betalade en struntsumma och den blev min (till ljuden av svärfars hånande, men de bjuder jag på *hihi*).
Rosorna uppe på kärleken fick jag av min supergulliga make som önskade Krya-på-mig i min magsjuka som smög sig över mig ntten mellan lörd o sönd...Ni ser potentialen, va?

RSS 2.0