Vissa människor är som...

jag vet inte vad, men enstaka gånger springer man på en person som man fastnar för utöver det vanliga. Det har jag gjort och jag vill hylla henne!
En underbar tjej som har glimten i ögat. En kvinna som har koll på vad hon vill och som absolut inte är rädd för att öppna sig. Och framförallt har hon en förmåga att läsa folk (mig) som en öppen bok. Jag är så glad för henne, och det känns så rätt!

Igår fick jag spontanbesök på kaffe på kvällskvisten. Hon kom hit vid sju-halv åtta tiden och gick halv elva. Eller nej, då skulle hon gå. Men vi stod kvar utanför huset och pratade en halvtimme, sen gick vi in igen. Vi var helt enkelt inte färdiga :-)


Här är hon, söta söta Linda:

Kort till CCn

En annan utmaning som JP hade var en kortutmaning. Det var förbjudet med vanliga vikningar och jag valde att testa en lite annorlunda (men ganska uttjatad) vikning. Det blev första och enda gången. Svårt och dekorera och framförallt ett bedrövligt massa mätande och skärande. Jag som gillar att höfta till det.
Nåväl, ett par gamla klasskamrater har fått en liten kille, så kortet blev till dem.


Det är dyrt att gå ner i vikt! :-)

Surfar runt på olika modesajter och torrshoppar. Oj, vad det finns mycket fint. Just nu ligger det klänningar, toppar och skor för några tusen i varukorgen (som tyvärr inte kommer komma längre än så).

Mamma och pappa ska ha 50-årsfest i maj, så något snyggt behöver jag vill jag ha. FAKTISKT!

Kolla dessa godingarna:

CC på JPHobby

En CC som pågick en hel månad, och jag "hann" med fyra alster. Jag hade köpt det speciella kitet till tävlingen, och det var inte riktigt i min stil, så jag fick kämpa fram alsterna. Ett av de LO-arna jag gjorde var den här under och var till tävlingen "något nytt, något gammalt, något lånat och något blått" och skulle tolkas efter en skiss.

Bakgrundspappret är ett orange peel, och det är en kvalitet jag verkligen inte gillar. Dels på grund av det, och dels för att få en lite annorlunda stil och vintrig känsla, så "spacklade" jag hela pappret med vit akrylfärg. Pappret bakom fotot är från kitet och jag har tonat ner med akrylfärg blandat med distresser. Ett Graphic 45papper med de blå swirlarna/blommorna (från kitet) fick sig en rejäl dos sax som slutade i alla utklippta dekos. Med Pearl maker gjorde jag den runda ringen och bården längs LOn är ett Prima-filtband (från kitet). Metallramen är en ny deko från älskade Tim Holtz, som också ingick i kitet och fjärilen på den maskade grenen är lånad från vårpyntet här hemma. Lite blandade rosor och ett par gamla bibelblad fick knyta ihop LOn.


Detaljpic:


RSS 2.0