Fick ihop ett grattis/presentkort igår...

Jag ber om ursäkt för att bilderna är helt oredigerade och således fula men, ja...


Jag har använt en gammaldags penna som man doppar i flytande bläck (vad heter såna?) till texten på insidan och "Ett stort" på framsidan. Kortet är till min älskade svärfar som ska få en liten minisemester av mig :-)

Jag har ångrat mig angående ett foto om dagen, jag kör på fortfarande, men jag lägger inte upp bilderna i bloggen eftersom de blir ganska privata...10-01-02


Skål! Idag är det Byggare Bob här hemma. Jag håller på att sätta gips på min innervägg bakom nya kylen och Johan gipsar i den lilla hallen utanför toaletten. Såklart måste man pausa emellanåt och då dricks det kaffe/varm oboy. Saga gillar att få vara "vuxen". Eftersom Saga myser på hög nivå är det nattlinne på halva dagen!

10-01-01

Jag hade tänkt mig att göra förra årets utmaning, fast i år. -Ett foto om dagen! (Johan är väl informerad att han måste hjälpa till :-) )


Vad ska man göra nyårsdag om inte sitta och slappa? Jag vilade efter att reglat upp en ny innervägg tillsammans med morfar Mats. Saga skulle absolut inte lägga sig att sova middag, men visst verkar det tröttsamt att titta på julfoto på datorn?

RSS 2.0