Pappa 50år idag!

Grattis pappsen på femtionde födelsedagen!
Vi jagade honom runt i obygden. först körde vi hem till dem, ingen hemma. Sedan körde vi till restaurangen men de hade redan stuckit. Till sist fick vi köra hem till min mormor och morfar där de landat för kaffe.

Så här såg kortet ut som papps fick tillsammans med en stooor vårig bukett tulpaner, gerberor och påskliljor.Scrapmässa i Helsingborg

Familjen B-B kom hit på mrogonkvisten och käkade frukost med oss. Sedan körde jag och Scrapmom http://scrapmoms.blogspot.com upp mot Helsingborg.

Vi höll oss till våra mässrutiner. ett rekningsvarv och sedan började det shoppas. Jag fick med mig det jag ville ha, förutom en brun stämpeldyna, men jag har saknat en i ett par år nu, så jag överlever möjligen ett tag till.
Prima(-dyra)blommor, metalldekosar, zots (konstigt märke dock), doily lace-stans, fina Maja Design-papper, ett par Pearl maker och två Crackle paint med mera följde med hem till Staffanstorp.


Dessutom fick jag en stämpel av en söt, söt vän! Jag hade spanat in den, men hon hade nog på känn att jag inte skulle köpa den själv :-)
Tack Dea!RSS 2.0