Två nya julkort

Dessa två gjorde jag när jag och moster hade en liten pysseldag förra söndagen.

 

Jag och moster utmanade varandra genom att använda precis samma papper, kortbas, bokstäver, tag och spets. Behöver jag ens säga att korten blev väldigt olika?!

 

  
Detta är en av mina favoritstämplar. Jag köpte den förra året och jag tror att det är Inkido. Fina snöflingor från... Hmm. Ja, nya iaf :-)


Pappsen, lilla pappsen :-)

Pappa skulle såklart ha något litet på farsdag igår så jag knåpade ihop en påse och dekorerade litegrann. Inneållet blev Marianne-godis som är både mitt och pappas favvogodis.Makens morfar är väldigt speciell för honom, så han ville ge en gåva trots att det inte är morfarsdag och det fick bli en flaska med ett väldigt bra vin om man tror på recensionerna. Jag experimenterade med distresser och kladdade, stämplade, embossade osv. Sa jag kladdade?!

Det är inte min stil, men det passade en 80+-are tycker jag.


Som "jätteöljett" har jag ett versalt o och där banden går in bakom tagen har jag ett gement c på var sida. Man tager vad man haver som Kajsa Warg aldrig sa...

  


Beställningstavla till Madeleine

Som utlovat visar jag den andra tavlan som är till lillasyster Madeleine. Som bakgrund har jag ett halvgammalt, väldigt svårdekorerat papper från Webster´s page. Tyckar att denna känns tom, men jag fick inte till det bättre.Detaljpics:
   

 


En av beställningstavlorna -Gabriella

Här kommer en av de två beställningstavlorna jag gjorde till min svägerska. Hon ska ge dem i present till sina kusiner som fyller sju respektive fem. Den första ut är till Gabriella, sju år.De vanliga detaljbilderna:
 

 

En jättegammal zinktrollsläda från Panduro med akrylfärg, crackle paint och stickles. en "sockrad" ros från Prima, gamla boksidor mm mm.


Imorgon kommer Madeleines tavla, men en liten sneak peak bjuder jag på redan idag ;-)


Idag bjuder jag på kakor

Hemmabakade och till och med egenkomponerade Ballerina kladdkaka som jag bjuder er på idag.

Låt det väl smaka! :-)


Beställningskort till en 80-åring

Jag fick en beställning på ett sobert kort för ett litet tag sedan. Jag hittade en utmaning på Scraplagret som jag tänkte hoppa på. Den går ut på att använda höstfärger med turkos som accentfärg. Man skulle ha minst två stämplar eller foton och det var här mitt bidrag sket sig. Jag fick inte till det med flera stämplar, så jag struntade helt enkelt i utmaningen.
Blommorna har jag gjort alldeles själv och bakom dessa har jag satt en bit papper som jag stansat ut med min nya Nellie Snellen-die http://www.stampelgarden.se/product_info.php?cPath=251_253&products_id=7109. Jag försöka tänka lite utanför boxen och göra en annan vikning på kortet, och oooj så spännande det blev! ;-)
Detaljbilderna:
  

RSS 2.0