Här kommer den glömda LOn

...som jag glömde fota igår... Efter scrapperiets skisstävling.Imorgon bitti åker scrapmom och sambo H till Stockholm för att gå på bröllop. HUR ska jag klara mig här hemma alldeles allena. Förutom min familj, alltså hihi!

Scrappat järnet...

Scrappade igår med scrapmom, och idag fortsatte jag. LOn jag gjorde igår glömde jag (såklart) att fota, så håll till godo med dagens verk...Fotot blev rätt kass med tanke på att det är bäckmörkt ute och vår köksbelysning suger, men jag blev mycket nöjd med LOn, den kändes väldigt välarbetad och genomtänkt för att vara jag (och jag liftade Ewoek´s aug-nook-kit LO "peek-a-boo")

Sov gott, kram Irina (som varit gift i 2 år och 1dag)

semester med billigt boende!

I veckan som varit har jag varit på semester, i Tingshög. I söndags körde Johan mig hit, för jag var scrapsugen. Saga var med och vi stannade i två nätter. Harald skulle åka på festival (den stackaren!) på onsdagen, så det kändes som bra läge att åka hem på tisdagen. På torsdagen saknade jag lilla scrapmom och barnen, så jag åkte tåget tillbaka, denna gång utan Saga. Semester big time med i gott sällskap med inte allt för många krav på livet!
Loppis, bröllops-outfit-shopping till Dea, skördefest  och badande på Nybrostrandsbadet och en del vindrickande. Nu är det dags att åka hem, och jag tänkte blogga en LO som jag gjorde till Dea med ett av hennes foton;RSS 2.0